Om böckerna

Hej och varmt välkommen till min hemsida!

Jag har haft den stora glädjen att ge ut 5 barnböcker på rim. De är alla fristående, men de hänger ihop, för de små trollen i samtliga böcker är släkt med varandra.

Tillsammans med Idus Förlag, den formidabla illustratören Karin Holmström, min familj, släkt, välsjungande vänner och deras barn har tre av dessa blivit fantastiskt fina böcker med musik till!
Det känns jätteroligt att här på hemsidan kunna dela med mig av den musiken!

Mina sagor handlar om troll, små som kottar och djur och människor i deras närhet. I bilderna och i sångtexterna finns många detaljer att upptäcka! Jag har alltid varit svag för miniatyrer. Som liten tillverkade jag t.ex. pyttesmå bakelser, stöpte riktiga ljus i sugrör med sytråd som veke och vävde mattor av sytråd över en liten tändsticksask. Många av de saker jag gjorde då skulle passa perfekt till trollen i sagorna!

Har du läst någon av mina böcker?
Jag skulle bli glad om du vill skicka mig ett meddelande om vad du tyckte, antingen om boken/böckerna eller om sångerna. Kanske har du någon idé om var trollen ska dyka upp nästa gång …?

Skriv till: elisabet.osterlund@gmail.com

Vill du se fler av Karin Holmströms fantastiska bilder?http://www.karinholmstrom.fi

 

Trollbindande sångstunder