Om böckerna

Hej och varmt välkommen till min hemsida!

Jag har haft den stora glädjen att ge ut fem barnböcker på rim. Alla är fristående, men de hänger ihop, för trollen i böckerna är släkt med varandra.

Tillsammans med Idus Förlag, den formidabla illustratören Karin Holmström, min familj, släkt, välsjungande vänner och deras barn har tre av dessa blivit fantastiskt fina böcker med musik till!
Det känns jätteroligt att här på hemsidan kunna dela med mig av musiken!

Mina sagor handlar om troll som är små som kottar och om djur och människor i deras närhet. I bilderna och i sångtexterna finns många detaljer att upptäcka! Jag har alltid varit svag för miniatyrer. Som liten tillverkade jag t.ex. pyttesmå bakelser, stöpte riktiga ljus i sugrör med sytråd som veke och vävde mattor av sytråd över en liten tändsticksask. Många av de saker jag gjorde då skulle passa perfekt till trollen i sagorna!

Du får gärna kontakta mig på följande adress:
elisabet.osterlund@gmail.com

Vill du se fler av Karin Holmströms fantastiska bilder?http://www.karinholmstrom.fi

 

Trollbindande sångstunder