Om böckerna

IMG_0084-webb[1]Hej och varmt välkommen till min hemsida!

Jag har haft den stora glädjen att få ge ut fyra böcker på rim som handlar om små troll som förmodligen bor i en skog i Borås…

Tillsammans med Idus Förlag, illustratören Karin Holmström, min familj, släkt och välsjungande vänner har två av dessa, “Trolläventyret i nöjesparken” och “Juläventyret i Trollskogen” blivit fantastiskt fina böcker med musik till! Det känns jätteroligt att kunna dela med sig av den glädje som göms i dessa projekt!

Mina sagor handlar om små, små troll och djuren i deras närhet. I bilderna och i sångernas texter finns många detaljer att upptäcka! Jag har alltid varit fascinerad av små ting. När jag var barn brukade jag sitta och pilla och pyssla vid mitt skrivbord. Jag gjorde t.ex. pyttebakelser av lera, stöpte riktiga ljus i sugrör med sytråd som veke och vävde mattor av sytråd över en liten tändsticksask. Allt som fanns i stort försökte jag göra i smått. Många av de sakerna jag gjorde då skulle passat perfekt till trollen i sagorna!

Har du tid och lust, så skriv gärna ett mail till mig och tala om vad du tycker om böckerna eller sångerna. Kanske har du en önskan om att trollen ska dyka upp någon annanstans i en kommande bok?

Skriv till: elisabet.osterlund@hotmail.com

Vill du se fler av Karin Holmströms fantastiska bilder?http://www.karinholmstrom.fi

 

 

 

Trollbindande sångstunder